Aanbouw in Almelo

Er zijn altijd nieuwe wensen als het gaat om een eigen woning. Veel van uw wensen kunnen vaak binnen korte tijd gerealiseerd worden. Stop dus met dromen en bel in de regio Almelo om uw plan door te spreken!

Heeft u meer leefruimte nodig in uw woning? Of wellicht juist in uw bedrijfspand? Dat kunnen we vaak voor u creëren middels een aanbouw. Denk bijvoorbeeld aan een serre, terrasoverkapping of carport of garage. Wij kunnen een aanbouw op maat voor u maken, maar ook voor een uitbouw of een opbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Opbouw

Soms is een opbouw de juiste keuze om de leefruimte te vergroten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opbouw boven een garage, het plaatsen van een dakkapel of het aanleggen van een dakterras.

Langer thuis wonen

We worden allemaal steeds ouder, maar we willen het liefst zo lang mogelijk thuis, in onze eigen vertrouwde omgeving, blijven wonen. Voor meer veiligheid en comfort is het dan vaak nodig om aanpassingen aan uw woning te laten doen. Denk bijvoorbeeld aan een aanbouw om uw badkamer en slaapkamer naar de begane grond toe te verplaatsen. Wij helpen u graag met dergelijke verbouwingen en kunnen u hierin ook uitstekend van advies voorzien.