Nieuwbouw in Almelo

Wilt u een nieuwbouwwoning laten bouwen in de regio Almelo? Wij helpen u als aannemer graag van begin tot eind bij het realiseren van het huis van uw dromen. Er komt veel kijken bij nieuwbouw, maar wij ontzorgen u en zorgen dat alles geregeld wordt, van plan tot vergunning en van fundering tot afwerking.

Duurzaam wonen

Een groot voordeel van een nieuwbouwwoning is dat deze niet alleen perfect aansluit op uw wensen en behoeften, maar ook nog eens voldoet aan de modernste eisen. Zo zorgen we natuurlijk direct voor de juiste isolatie en dubbel glas, zodat uw huis duurzaam wordt. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar verhoogt tegelijkertijd het wooncomfort en zorgt bovendien ook nog eens voor een lagere energierekening.

Vergunningen

Ook alle benodigde vergunningen vanuit de gemeente Almelo kunnen we voor u regelen. U heeft nergens meer omkijken naar. Als aannemer zorgen we dat we de voortgang in de gaten houden en bewaken we de kwaliteit. Wij hebben een groot netwerk van vakmannen vanuit alle benodigde expertises en zorgen er dus voor alle onderdelen door de juiste vakman worden uitgevoerd.